Hem visitat la Casa de Ronald McDonald amb el Somni dels Nens

Fa uns dies ens varem posar en contacte amb la Fundació El Somni dels Nens (http://www.elsomnidelsnens.org) perquè  volíem fer un obsequi de Nadal a algun dels centres amb els que col·laboren. Així, ahir varem visitar la Casa Ronald McDonald (http://www.fundacionronald.org) de Barcelona. La Casa, acull a quinze famílies de fora de Barcelona que necessiten una vivenda a prop del centre hospitalari on els seus fills reben tractament. Bona part dels nens pateixen malalties oncològiques.

Així, després de visitar el centre, en Pau Anton, en representació de Tastets, va fer el lliurament al gerent de la Casa, el senyor Pere Casas, d’un lot de Nadal que esperem faci més agradable algun dels àpats de Nadal de les famílies que no podran moure’s de Barcelona. A la fotografia podeu veure, també, a la senyora Sara Mendoza, de la Casa McDonald, i a senyora Carme Estrada, del Somni dels Nens.

El Somni dels Nens, per la seva part, és una Fundació que té com a missió fer realitat els somnis de nenes i nens afectats de càncer o altres malalties cròniques o greus, amb la finalitat d’aportar una dosi d’il·lusió que els ajudi a mantenir una actitud positiva al llarg dels tractaments. D’aquí la seva vinculació permanent amb la Casa Ronald McDonalds.

Des d’aquí voldríem felicitar a les dues organitzacions per la seva extraordinària feina i agrair que ens deixessin compartir una estona amb ells.

Anuncis

Etiquetes: , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: