La nostra recomanació d’avui: Vinagre Agredolç de Riesling, de Badia Vinagres

Elaborat amb vi Riesling procedent de Losheim (Alemanya) de sublim elegància, molt afruitat, dotat d’una fina acidesa, cos sedós i fresc. Sis mesos d’envelliment en barrica de roure francès li transmeten un aroma que recorda la llimona, la canyella, la mel de romaní, el préssec i l’acàcia.

El procediment d’elaboració dels vinagres Castell de Gardeny, mitjançant el mètode Schützenbach, data de 1823. És un mètode lent que produeix vinagres d’excel·lent qualitat i permet l’evolució i conservació de totes les propietats organolèptiques i el desenvolupament i conservació de les qualitats aromàtiques i gustatives.

Vinagres Badia és una empresa centenària que sempre ha treballat amb l’objectiu d’oferir productes de primera qualitat. Inaugurada el 1908 a Mollerusa, per Agustí Badia i Badia, dedica els seus primers 30 anys d’activitat a la producció de vins i vinagres. Posteriorment, diversifiquen la seva activitat i el negoci també comença a fabricar alcohols, licors, gasoses i vermuts.

Aquest vinagre, de gust sorprenent, és ideal per acompanyar el foie i per elaborar postres.

El Vinagre Agredolç de Riesling a la web de Tastets

Etiquetes: , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: