La nostra recomanació d’avui: Foies de Delícies de l’Ànec

L’ànec és un animal del que s’aprofita tot: el fetge cru, cuit, el pit o magret, les cuixes o confit, les agulles, les ales i fins i tot la carcassa. Avui en dia la part més preuada de l’ànec, per la seva exquisidesa, és el fetge o foie gras que es ven cru, en realitat escaldat, sencer i conservat al buit, ja sigui per filetejar o fregir lleugerament amb oli d’oliva, molts cops combinat amb carns vermelles.

Des de Tastets volem recomanar-vos els nostres foies, tots ells produïts per Delícies de l’Ànec, una empresa familiar instal·lada a Preixana, a l’Urgell, que treballa amb els mètodes més tradicionals i amb ànecs engreixats durant quinze setmanes per aconseguir un producte d’una qualitat culinària extraordinària.  A la nostra web podreu trobar diferents modalitats: el bloc de foie gras, el bloc amb trossos de foie mi-cuit, el foie gras sencer, el paté d’ànec amb foie gras, agulletes farcides amb foie gras o el mousse de foie gras. Tots ells productes de primera qualitat que us faran gaudir d’una menjada inoblidable. No deixeu de tastar-los!

Els foies a la web de Tastets

Etiquetes: , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: