La nostra recomanació d’avui: l’Arròs Rodó Perlat, del Molí de Pals

Aquesta varietat d’arròs, un cop cuinada, queda molt gustosa ja que absorbeix molt bé el caldo i el sofregit, desprèn més midó i costa més de passar-se. Molt recomanable per arrossos a la cassola i arrossos bullits.

El Molí de Pals es dedica a l’elaboració d’arròs des del segle XV. Pel fet d’estar elaborat artesanalment, l’arròs resulta menys brillant que d’altres arrossos del mercat, però conserva íntegrament la seva qualitat nutritiva. El clima empordanès, amb temperatures no tan altes a l’estiu com en altres zones productores d’arròs, l’albufera valenciana i el delta de l’Ebre, és un dels factors favorables i distintius per a la qualitat de l’arròs de Pals.

L’Arròs Rodó Perlat a la web de Tastets

Etiquetes: , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: