La nostra recomanació d’avui: el Parvus Rosé, del celler Alta Alella

És un vi rosat elaborat amb la varietat Cabernet Sauvignon. Després d’ una maceració curta en fred per obtenir el color desitjat, el most fermenta en dipòsits d’ acer inoxidable a una temperatura controlada de 15ºC. S’ obté un vi de color cirera amb una intensitat aromàtica alta on ressalten les aromes afruitats ( maduixes i gerds ). A la boca es presenta ben estructurat, potent però elegant, amb bon equilibri de la fruita madura amb l’acidesa. És un vi de producció ecològica, amb el segell del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

El celler Alta Alella és un projecte empresarial familiar que situa la Denominació d’Origen Alella a nivells d’excel·lència. Els seus màxims responsables, la Cristina Guillén i en Josep Maria Pujol-Busquets defineixen molt clarament el seu objectiu com celler: fer vins transparents en els quals l’expressió del “terroir” i del clima s’apreciïn en cada varietat, cada any i en cada vi. Un plantejament ambiciós.

Apropa el Parvus Rosé a casa teva, des de la web de Tastets!

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: