Una recepta per l’estiu: Granissat de Ratafia i Crema de Cafè

El nostre producte del mes dona molt joc a l’estiu. Avui us volem presentar una recepta que Ratafia Russet ens recomana i que podeu tastat al prestigiós Celler de Can Roca: el Granissat de Ratafia i Crema de Cafè.

Què ens cal per quatre persones? Per el granissat: 300ml. de Ratafia Russet i 300ml. d’aigua; per la crema: 300gr.de nata, 50gr. de sucre i 30gr. de cafè. Per fer el granissat barrejarem la ratafia Russet  amb l’aigua i la posarem en una carmanyola al congelador unes 4 hores. Passat aquest temps podem ratllar el resultat i ja tenim fet el granissat. Per la crema hem d’agafar un cassó i barrejar la nata amb el sucre i fer bullir la barreja. Quan estigui bullint poseu els grans de cafè sencers i deixeu-ho infusionar uns 10 minuts. Ho coleu i ho deixeu tota la nit a la nevera. L’endemà, munteu-ho com si fos nata i tindreu una mousse de cafè blanca. Llestos els dos condiments essencials només cal posar-ho maco: primer el granissat i la mateixa proporció de la crema a sobre, en parts iguals.

Ja ho veieu. Una recepta senzilla i magnífica per les calors de l’estiu. Que vagi de gust!

Etiquetes: , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: