La nostra recomanació del mes: Ratafia Russet

De la ratafia n’hem parlat altres cops. És un licor obtingut per maceració de fruites, herbes, arrels, pinyols i espècies en aiguardent o alcohol molt refinat. A aquest preparat se li afegeix després xarop o sucre per així convertir-lo en un saborós licor. En podem trobar d’elaborades a partir d’un sol ingredient, ja sigui una fruita, unes flors, una espècie o una herba, però la clàssica catalana es prepara a partir d’una fórmula complexa d’ herbes, espècies i fruits, entre els quals figuren i destaquen les nous verdes o tendres.

I entre les clàssiques destaca amb llum pròpia la centenària Ratafia Russet, elaborada seguint un tradicional i meticulós ritual que persegueix alhora propietats medicinals i digestives i un exquisit paladar. Envellida durant cinc mesos, la Ratafia Russet és un producte artesanal elaborat seguint els mètodes tradicionals de la Garrotxa i de les zones de muntanya.

La ratafia fa festa. No deixis de tastar-la! La Ratafia Russet t’espera a la web de Tastets.

Etiquetes: , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: