La nostra recomanació d’avui: la somalla d’Embotits Puig Fitó

La somalla o secallona és un dels embotits més típics de la nostra gastronomia i un signe d’identitat de la comarca d’Osona. El seu nom prové del seu aspecte “somall”, es a dir mig assecat o pansit. El seu origen es remunta a les antigues masies rurals on, després de la matança del porc, s’acostumava a elaborar botifarra fresca. Algunes d’aquestes botifarres es guardaven al rebost per menjar-les curades.

La somalla està feta amb la millor selecció de les carns de porc, amanida generalment amb sal i pebre mòlt que s’emboteix en un budell prim, d’aspecte corbat amb una fina capa de florit natural. La d’Embutits Puig Fitó és una de les més anomenades i una garantia de qualitat, atès que s’elabora seguint la tradició familiar i preservant el mètode artesanal que sempre ha caracteritzat als productes Puig Fitó.

Des de Tastets et recomanem aquest producte, idoni per qualsevol hora del dia i dia de l’any.

Etiquetes: , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: