“Arròs, col i fesols blancs”, una recepta cinc estrelles

Si ahir us presentàvem l’arròs Molí de Rafelet, avui us proposem una recepta que us permetrà gaudir al màxim del seu immillorable sabor.

Ens hi posem? Ens caldran uns 300gr. d’arròs Molí de Rafelet Marisma, uns 200gr. de fesols blancs, un ós de porc, un peu de porc, una col mitjana, tomàquet, ceba, all, safrà i sal.

Primer agafarem una cassola o paella i posarem a bullir els fesols blancs, que hauran estat en remull des de la nit abans, reofegarem el sofregit, la col i el porc i ho cobrirem tot amb aigua freda. Ho posarem al foc i deixarem que es cogui lentament. Quan les carns estiguin cuites les traurem de l’olla, les trossejarem i les reservarem, deixant que continuï la cocció. Uns 15 minuts abans que els fesols estiguin en el seu punt afegirem l’arròs Marisma Moli de Rafelet i el safrà. Poc abans de que l’arròs estigui llest hi afegirem les carns trossejades. El servirem una mica caldós.

De ben segur que gaudireu d’una menjada inoblidable. Bon profit!

Etiquetes: , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: